flash intro

14 January, 2007, 8:21 am

 
Menu
Home
News
Members
Warpage
Interne site (for members)

 
Latest news
Nieuw jaar, nieuwe plannen
It ain't over until the fat la...
DX minilan to the rescue
Resultaten minder
DX speelt play-offs Spring sea...
 
Latest Articles
DX viert 9-jarig bestaan.
how to build a rule pc
Eerste Quake 4 competities
Verslag eLAW-LAN v5 door SKULL
Mayhem 8 report
 
Latest Comments
#1368 by eendjuh (11/01)
#1367 by eendjuh (11/01)
#1366 by Bert (31/12)
#1365 by shogun (reg) (24/12)
#1364 by FragNeger (reg) (21/12)

Login
 
DX
 
 
Dimension X

www.dimensionx.be :: Clan Dimension X :: fragging since 1997 :: Belgian members only :: #dx (irc.quakenet.org)

(#dx random quote) <dx-blade> man toch .. als kik ulle 5e man gon zijn stader al goe vor :)

Nieuw jaar, nieuwe plannen
by shogunWednesday, 10 Jan 2007 18:46 CET


Allemaal een prettig nieuwjaar gewenst (ja ik weet het, 't is 10/01, 't mag nu wel stoppen met dat gedoe :p).

Anyway, het vorige jaar hebben we mooi afgesloten met een 3de plaats in de Jolt league en dat wordt nog maar eens bejubeld in Bigfoot zijn end-season review:
http://www.q3ctfl.jolt.co.uk/index.php?action=show&id=15154

Al is hij wel duidelijk een beetje "pissed" dat zijn voorspelling over ons niet uitkwam, toch eindigt hij met een positieve noot voor ons:

"For such a veteran side it is hard to see where they go from here exactly but in what is likely to be a very different looking Division 3 in Season 22 they will inevitably remain competitive."

Ook in de Clanbase Q4CTF Open Cup zijn we momenteel actief, ja Quake VIER. En nu er enkele Q3CTF maps zijn omgezet (cp5, cp9) is dat eigenlijk heel leuk geworden, zelfs tegen betere clans. Dankzij enkele default wins zijn we wel 3de geworden in onze div1b poule, m.a.w. we zitten in de top 6 van Europa (yeah, zegt veel over de tegenstand). Volgende Quake 4 league zal Jolt zijn, die nu ook een Q4CTF league hebben.

Wat gaat er voor de rest gebeuren op IRL vlak: volgende maand een minilan en binnen een paar maand onze 10de verjaardag op een speciale manier vieren, met de nodige vreet-festijnen zoals we dat van DX gewoon zijn. Wie wilt er nog een ribbeke?

Als je veel voetbalfans mag geloven is voetbalwedden het mooiste wat er is. De onvoorspelbaarheid van voetbal, maakt het wedden op wedstrijden een spannende ervaring wat je eigenlijk eens zou moeten uitproberen. Er zijn verschillende aanbieders voor voetbalwedden waardoor het lastig kan zijn om een keuze te maken. Wij raden aan om vergelijkingssites te gebruiken en een bezoek te brengen aan de website van de aanbieder. Zelf vergelijk ik aanbieders van voetbalwedden altijd op de website over voetbalwedden. Deze website staat vol met handige informatie over online gokken en wedden wat je eigenlijk zou moeten lezen. De mogelijkheden voor voetbalwedden verschillen per aanbieder en dat is zeker iets waar ik naar zou kijken als ik jou was. Bij unibet is het bijvoorbeeld mogelijk om op de russtand van een voetbalwedstrijd te wedden, terwijl dit bij andere aanbieders niet mogelijk is. Door extra mogelijkheden te hebben, wordt het wedden op voetbalwedstrijden een stuk leuker!

Niemand kijkt er meer raar van op wanneer je via het internet een date regelt. Het is tegenwoordig de normaalste zaak om iemand via het internet te regelen. Zo kan het natuurlijk voorkomen dat je iemand voor een serieuze date wilt vinden of juist voor de fun wil meeten. De datingsites hebben verschillende doelgroepen, zoals gays, hoogopgeleiden en senioren. Ben je een senior? Dan is het handig om je aan te melden voor een datingsite met alleen senioren. Zo word de kans groter dat je iemand vind die bij je past. Verder heeft elke datingsite verschillende mogelijkheden. Bij de ene kun je bijvoorbeeld chatten, terwijl je bij de andere gebruikt kunt maken van een videochat. Via de site de rencontre kun je alle beschikbare datingssites met elkaar vergelijken. Dit maakt het makkelijker om een gratis datingsite in belgie te vinden die goed op jouw behoeften aansluit.

Het wordt tijd dat wij onze site weer eens een goede update geven. Dit zou eigenlijk elk bedrijf bij tijd en wijle eens moeten doen. Op deze manier kijk je zelf eens kritisch naar wat er allemaal op de site aanwezig is. Oude of niet langer relevante content kun je verwijderen en dit geldt zeker voor foto’s en video’s die er niet meer toe doen. Voordeel van met name dit laatste is dat de laadtijd van jouw site sneller wordt. Dit wordt weer gewaardeerd door zoekmachines en kan jou een paar plekjes schelen in de ranking van zoekmachines. Een ander voordeel is dat je jouw site weer even die moderne en frisse look kan geven. Zo kwamen wij erachter dat we nog helemaal geen link hadden naar onze facebook pagina. En zeg nu zelf, wat is tegenwoordig een site zonder een like button op je website?

Comments:(0)
It ain't over until the fat lady sings
by shogunTuesday, 12 Dec 2006 21:37 CET


En zingen dat deed ze! Oh ja! In de laatste match van Jolt Season 20 stond DX voor de keuze: ofwel voor de eerste keer in zijn bestaan degraderen van div3 naar div4, ofwel winnen van de 2de in de stand, die al zeker naar div2 zouden promoveren.

Bigfoot, die ons toch van binnen en van buiten kan doorgronden ondertussen, gaf ons geen kans. Hoogstens 1 armzalig puntje zag hij ons nog halen in die laatste match. Helaas voor hem verliep de match anders:

http://www.dimensionx.be/index.php?show=warreport&match_id=572

Dankzij deze overwinning eindigden we 3de in plaats van voorlaatste. En Stoner had nog geluk, want hadden we in een eerdere match 1 luttel puntje meer gehaald dit seizoen, dan hadden we hun promotie afgepakt en gingen wij naar div2. Niet dat dat ons ambitie was, div3 is net goed.

We hebben ons ook nog eens ingeschreven in de Quake 4 competitie van Clanbase. Helaas zitten we in div1, er is te weinig interesse om meer divisies op te richten. Dus worden er voorlopig monsterscores in ons nadeel opgemeten. Maar dat zal nog wel veranderen als we tegen de "redelijke" clans uitkomen. Al bij al vrees ik toch dat Q4 "dood" is. Ondanks dat het spel goed werkt: autodownload en al, beter dan Q3 eigenlijk, spel kost maar 20 eur en is vlot verkrijgbaar, er is gewoon geen scene.

Ben je aan het studeren of heb je een parttime baan, dan kan het interessant zijn om wat extra geld te verdienen met een bijbaan. Vaak kun je met een paar uur werken in de week al genoeg geld verdienen om je hobby of bijvoorbeeld je studieboeken te financieren. Zo heb je geen hulp van familie nodig en ben je ook niet geneigd een lening te nemen, want ja, dat kan soms voor problemen zorgen. Met een bijbaan bedoelen we bijvoorbeeld in een winkel werken, achter de kassa, schoonmaken, folders rondbrengen, oppassen, honden uitlaten, serveren in een restaurant… Er zijn erg veel mogelijkheden. Een goede motivatie brief is meestal wel erg belangrijk, dus leg hierin uit waarom jij graag dit baantje wil en laat de werknemer zien dat je hard aan het werk zal gaan. Meestal hoef je geen specifieke kennis of ervaring te hebben, motivatie is dus het meest belangrijke element.

Comments:(0)
DX minilan to the rescue
by shogunMonday, 16 Oct 2006 18:20 CEST


Het 20ste Jolt seizoen eindigde een beetje in mineur voor ons. Ondanks uitzicht op een mooie derde plaats in divisie 2 hebben we het de laatste week een beetje laten afweten. De tegenstander was nochtans dezelfde waar we vorig seizoen de titelmatch in divisie 3 tegen wonnen maar ja, een titelmatch is wat anders qua motivatie dan een match voor de derde plek in divisie 2 natuurlijk. Bijgevolg was ons team niet optimaal voorbereid en was het basically 5v4 omwille van dat we te weinig man hadden om een "ping 150" speler te vervangen. Als gevolg van de logische nederlaag zakten we een plaats in het klassement waardoor we 5des worden. Op zich klinkt dat niet slecht 5de maar als ik "voorlaatste" zeg ja dan weet je dat we volgend seizoen in divisie 3 terug te vinden zijn. Misschien is het zo toch beter after all.

Om de pijn te verzachten en de skills weer up to date te brengen hebben we dan maar een DX minilan gedaan vorig weekend. Waren aanwezig: Fragty, Euthie, RectuMan, Tokke, Sharky, FraGGel, 2slow4u, Eendjuh, FragNeger en Shogun.

Samenvatting: goed geamuseerd met veel spannende Q3CTF matchkes, Worms en lekkere taart gesmikkeld dankzij 2slow4u.

Pictures: http://members.chello.be/cr40841/dx_gijmel_2/

Volgende afspraak: Net Leet cup + ...

Comments:(1)
Resultaten minder
by shogunThursday, 28 Sep 2006 20:20 CEST


Geen goede quakezomer voor DX: de halve finale van de spring cup werd verloren, de net-leet cup was op uitzondering van 1 match een debacle, en met Jolt S20 lijkt het dezelfde weg op te gaan. Momenteel wordt onze clan te hoog gewaardeerd: we zijn zeker geen div2 waard. En misschien teveel ge-bbq-ed ipv gepract :-)

Hopen op betere tijden in een lagere div3 dus :-)

Half oktober weer een minilan, wie wil komen die stuurt maar een mailtje.

Comments:(0)
DX speelt play-offs Spring season
by shogunThursday, 22 Jun 2006 01:43 CEST


Zowel in Quake 3 als in Quake 4 hebben we in het Clanbase Spring seizoen de play-offs weten te bereiken.

In divisie 2 van Q3CTF was onze tegenstander nwk. We hadden helaas niet onze beste line-up en de laatste weken beetje te weinig gespeeld en dus na een spannende wcp9 en w3 moesten we ons in deze mappen nipt verloren geven. In de derde map dan alles op alles gezet maar dat werd door hen afgestraft. Jammer maar niet onlogisch want finale van div2 is toch wat boven ons normaal niveau, hopelijk komt er nog een wedstrijd voor de derde plaats waar we ons kunnen bewijzen.

In Q4CTF moesten we tegen Mda. Hier was het net omgekeerd: in de eerste map wonnen we zuinig, en daarna ging het steeds beter lopen en de laatste map was heel relaxed voor ons. Mogelijk speelden zij ook niet in hun sterkste line-up maar het wil wel zeggen dat we binnenkort de finale van division 3 spelen, vermoedelijk tegen Team 4. Onze kansen daar zijn vrij klein zolang de combinatie Hell/Sie daar het mooie weer maakt, maar we zullen ons best doen. De tweede plaats is alvast gegarandeerd.

Comments:(2)
News archive:

[ 133 - 124 ]   [ 123 - 114 ]   [ 113 - 104 ]   [ 103 - 94 ]   [ 93 - 84 ]   

[ 83 - 74 ]   [ 73 - 64 ]   [ 63 - 54 ]   [ 53 - 44 ]   [ 43 - 34 ]   

[ 33 - 24 ]   [ 23 - 14 ]   [ 13 - 4 ]   [ 3 - 0 ]   
Site design © by Shogun, 1997 - 2003.
No part of this site may be used without the express written permission of the author.
Dimension X is proud to be a Belgian clan!

Nedstat Info         nedstat

 
Random Image
random image
 
Latest Q3 wars
   DX vs HQ uk  1-4
   DX vs 'A' de  2-7
   DX vs dwc de  6-3
   DX vs esp de  4-5
   DX vs stoner uk  7-0
   DX vs BIG se  2-5
   DX vs GRAND eu  0-12
   DX vs SoG fr  2-8
 
Latest Q4 wars
   DX vs IQ4 uk  6-4
   DX vs BIG se  8-13
   DX vs uD eu  1-28
   DX vs Team-4 uk  1-38
   DX vs MdA it  20-3
   DX vs Team-4 uk  3-9
   DX vs ]|[ eu  18-4
   DX vs !nf de  13-4
 
Scheduled wars
 
 
 
 

Q3 Team

1
2
4
5
10
16
34
38


Q4 Team

1
2
4
5
10
13
34
38

 
Credits to

Frag-o-matic
Clanbase
Jolt

 
 

Processing time : 42.68 ms

Attentie: Deze website wordt niet geupdated
disclaimer
U