gaming sinds 1997

Over Fragland

Fragland Entertainment is een non-profit organisatie, opgestart eind 1997 in België met als doel PC gamers te faciliteren in het geven van hun mening en visie alsook het regelmatig geven van updates over veranderingen in de videogame industie en online gaming.

Over de jaren is Fragland gegroeid in een hardcore videogames site die alle grote gaming platformen covert met regelmatige updates van nieuws, reviews, previews, artikels, etc., en die ook uitgebreid is naar de film en TV industrie. Fragland’s hoofddoel is om onze bezoekers no-nonsense kwaliteitsinformatie te leveren.

Op dit moment is Fragland een van de oudste non-profit entertainment sites wereldwijd, en de grootste non-profit entertainment site in onze regio.

Ons publiek bestaat voor 80% uit mannen en we trekken vooral mensen aan tussen de 18 en 40 jaar. Onze bezoekers hebben een hogere educatie, een hoge interesse in technologie en een meer dan gemiddelde uitgave aan videogames, films, gadgets en zaken gerelateerd aan technologie.

Voor meer informatie omtrent Fragland, gelieve contact op te nemen met Stephan Persoons via speed @ crew.fragland.net