gaming sinds 1997

Armageddon

Miljoenen jaren geleden heeft een oude beschaving de zaden des levens verspreid. Twee computers genaamd Delta 8988 en Gamma 6666 werden de ruimte ingestuurd om leven te creëren. Delta 8988 belandde op Aarde en besloot daar een humanoïde ras op te richten terwijl Gamma 6666 op de planeet Eed besloot dat een reptielachtig ras toch wel de beste keuze was.

In 2157 heeft de bevolking van Eed bijna hun gehele planeet naar de knoppen geholpen en beslissen dan maar om te emigreren naar Aarde waar ze een oorlog beginnen voor dominantie. Dit resulteert in de bijna vernietiging van alle levende wezens op Aarde en slechts een aantal steden slagen erin om te overleven. Een van deze is de onderwaterstad Elca waar wetenschappers een mogelijke uitweg gevonden hebben om de Eedianen te weerstaan: ze moeten teruggaan in de tijd om de Delta-jongen te vinden die dezelfde krachten heeft als de originele Delta 8988 en misschien genoeg kracht heeft om Gamma 6666 te verslaan.

Echter, de Eedianen hebben dit plan doorzien en sturen enkele moordenaars naar het verleden voordat deze Delta-jongen naar de huidige tijd kan geraken om te vechten met de Eedianen.

Alhoewel er weinig informatie te vinden is op imdb.com over deze manga film is de verhaallijn nog redelijk goed. Echter, A-Film had misschien beter zijn best kunnen doen op gebied van technische kwaliteit want gedurende de gehele film zie je allerlei beschadigingen op het scherm en ook de kleuren doen nogal vaal aan. Daarnaast ook nog even vermelden dat ook het geluid wat beter had mogen zijn want nu klinkt alles nogal hol en de surround speakers worden amper gebruikt.

Toch een aanrader voor de manga-verslaafde

Onze Score:
5.0

geplaatst in: A-Film, DVD, Reviews
tags: ,


Leave a Reply