gaming sinds 1997

Bad Taste

Het A.I.D.S. (Astro Invasion Defence Service) krijgt telefoon van een inwoner van een klein dorpje die zegt dat de invasie van de buitenaardse wezens begonnen is. Onmiddellijk worden Derek (Peter Jackson himself!), Frank, Ozzy en Barry naar het dorp gestuurd om de zaak te onderzoeken en wanneer ze arriveren komen ze er al snel achter dat de aliens onder de leiding van Lord Crumb de Aarde willen overnemen en van de mensheid een soort van intergalactisch fast food maken.

Bad Taste is de tweede film die Peter Jackson in zijn carriere regisseerde en gezien de ouderdom en het (enorm kleine) budget moet je niet teveel spectaculaire effecten verwachten. Dit wordt echter ruimschoots goedgemaakt door de humor die volop aanwezig is in de gore film.

A-film heeft deze film als budget dvd uitgebracht maar toch wel eraan gedacht om een leuke “Making Of” toe te voegen alsook enkele “home movies” van Jackson en interviews met zijn ouders. Enkel spijtig dat niet de digitaal geremasterde versie gebruikt heeft die wel op de regio 1 versie zit. Ook de 5.1 of de DTS 6.1 soundtracks van die versie zijn niet gebruikt en wij moeten het maar stellen met standaard 2.0 geluid.

Op technisch vlak dus een brol-DVD maar deze film is zo leuk dat je hem gewoon niet kunt laten staan

Onze Score:
6.0

geplaatst in: A-Film, DVD, Reviews
tags: ,


Leave a Reply