gaming sinds 1997

Basket Case

Duane en Belial zijn een Siamese tweeling die na hun geboorte op nogal onorthodoxe manier gescheiden zijn en de verantwoordelijke chirurgen vergeten dan ook liever dat ze de operatie ooit hebben uitgevoerd dan dat ze erover opscheppen. Jaren later, wanneer Duane oud genoeg is, reizen ze beide terug naar New York om wraak te nemen op de dokters maar wanneer Duane verliefd wordt op een van de assistantes wordt Belial jaloers en probeert haar te vermoorden. Duane staat nu voor de moeilijke keuze: zijn liefde of of zijn broer.

Basket Case is een van die typische low budget horror films uit de jaren 80 en dat is aan alles te zien. De special effects zijn rampzalig, het verhaal simplistisch, en ook de DVD gaat met deze trend mee. De beeldkwaliteit is bij de slechtste die we ooit gezien hebben en het mono geluid is ongeveer even plat als de cover van de disc.

De film moet echter toch wel populair geweest zijn in zijn tijd want er zijn verscheidene vervolgen gemaakt dus ik neem aan dat liefhebbers van cult horror deze dvd wel in hun collectie willen hebben staan

Onze Score:
3.0

geplaatst in: A-Film, DVD, Reviews
tags:


Leave a Reply