gaming sinds 1997

Blood & Chocolate

Nadat haar ouders vermoord zijn gewoorden in de Verenigde Staten is Vivian verhuisd naar Boekarest in Roemenië om zich bij haar tante Astrid te voegen. Vivian en Astrid zijn echter geen gewone mensen, neen ze zijn weerwolven die op elk moment zich kunnen transformeren in hun wolfsgedaante als ze dit willen.

Astrid is de vrouw van Gabriel, de leider van een van de laatste weerwolfgroepen in de wereld, maar aangezien elke zeven jaar een nieuwe vrouw gekozen wordt zal ze dit niet lang meer blijven. Vivian lijkt de perfecte kandidate maar ziet dit niet echt zitten. En zo is er nog wel meer dat ze niet leuk vindt aan haar bestaan. De nachtelijke jaagpartijen op “criminelen” bij voorbeeld. Dezen worden immers genadeloos afgeslacht en dat is niet echt iets dat ze leuk vindt.

Dan ontmoet ze Aidan, een tekenaar die in Roemenië onderzoek aan het doen is naar de legende van weerwolven voor zijn volgende strip. Wanneer Aidan Vivian ontmoet vliegen de vonken onmiddellijk in het rond en de twee lijken wel voor elkaar gemaakt, maar Gabriel wil natuurlijk zijn aanstaande bruid niet verliezen…

Blood & Chocolate brengt een mix van horror en romantiek maar slaagt erin liefhebbers van beide genres weg te jagen. Wie graag horror ziet zal zich mateloos ergeren aan het slappe verhaal, de saaie special effects en het feit dat de hoofdpersonages nogal slappelingen lijken te zijn (ze zijn allesbehalve overtuigend in hun rol). De liefhebbers van romantiek aan de andere kant zullen er weinig leuks aan vinden dat het hier over weerwolven gaat.

Interessante ingrediënten op zich dus, maar samengevoegd tot een nogal slecht smakend geheel dat je dan ook best laat liggen in de winkel

Onze Score:
5.0

geplaatst in: Dutch Filmworks, DVD, Reviews
tags:


Leave a Reply