gaming sinds 1997

Bloodrayne

Nadat Kagan, koning der vampiers, haar moeder vermoord heeft moet Rayne vluchten om te kunnen overleven. Zo geraakt ze verzeild bij een circusgezelschap dat haar aard van half vampier, half mens, tolereert. Op een avond probeert een van de andere leden van het gezelschap haar te verkrachten wat onmiddellijk haar terug doet denken aan haar moeder en waardoor te transformeert in Bloodrayne. Ze ontsnapt en zet zich als doel om haar leven te beteren en wraak te nemen op Kagan. Samen met enkele vampierjagers gaat ze op pad…

Bloodrayne is de zoveelste game-adaptatie van Uwe Boll en zoals gewoonlijk niet echt schitterend. Je zou nochtans wel hoge verwachtingen mogen hebben gezien dat de cast toch wel bekende namen als Michael Madsen, Michelle Rodriguez, Kristanna Loken, Billy Zane, Meat Loaf, en zelfs Ben Kingsley bevat. Deze acteurs hebben echter duidelijk eieren voor hun geld gekozen want het straalt gewoon van hun gezicht af dat ze liever ergens anders waren en het puur voor het geld doen. Zelden zo’n topacteurs zich zo duidelijk zien vervelen.

Het script is al niet veel beter. De karakters zijn zo diep als een stuk karton en de onderlinge verhoudingen tussen hen hangen vast aan een nylondraad. De akties die de personages doen lijken ook nogal onsamenhangend te zijn en eigenlijk is er niets in de film dat echt kan boeien.

Er is slechts 1 reden waarom je eventueel zou uitkijken naar Bloodrayne en dat zijn de borsten van Kristanna Loken, niet dat die zo vet zijn (ook letterlijk gezien).

Onze Score:
2.0

geplaatst in: DVD, Fox, Reviews
tags: ,


Leave a Reply