gaming sinds 1997

Catwoman

Halle Berry is Patience Philips, een designer die werkt voor Hedare Cosmetics die op het punt staan om een totaal nieuw en revolutionair produkt op de markt te gaan brengen. Echter, wanneer Patience enkele mensen hoort zeggen dat het produkt, Beau-Line, verslavend en toxisch is wordt ze achtervolg en vermoord. Gelukkig voor Patience is er een kat met superkrachten in de buurt want deze brengt haar terug tot leven zodat ze de launch van Beau-Line toch kan stoppen.

Vergeet alles wat je dacht te weten over Catwoman want het personage dat we kennen uit de Batman comics heeft echt wel niéts te maken met deze. Ook als we de karakters uit de films vergelijken komen we tot eenzelfde conclusie, namelijk dat Catwomen plots een identiteitscrisis gekregen moet hebben (niet dat dat niet het geval is, maar je snapt hopelijk wat ik bedoel). Waar Michelle Pfeiffer sensueel was, is Halle Berry eerder een hardcore porno-versie van Catwoman. En liefst met nog wat sado-trekjes erbij graag!

Nu we dat uit de weg hebben, nog even vermelden dat het verhaal enorm simpel is, de CGI enorm over-the-top gaat (én je kan het zien), het script gaten ter grootte van een walvis bevat, en zelfs consistentie in de scenes was blijkbaar te moeilijk om te verkrijgen. Je brein op nul zetten is nog teveel gevraagd, probeer het op negatief te krijgen als je wil genieten van deze film.

De extra’s, beeld- en geluidskwaliteit zijn allemaal dik in orde maar wat ben je ermee als de film op niets trekt?

Onze Score:
4.0

geplaatst in: DVD, Reviews, Warner Home
tags:


Leave a Reply