gaming sinds 1997

Creep

Na een wild feestje wil Kate naar een disco gaan waar George Clooney zou rondhangen. Wanneer ze echter geen taxi te pakken kan krijgen besluit ze om de metro te nemen maar in het station valt ze in slaap. Enkele uren later wordt ze wakker en merkt dat het station compleet verlaten en afgesloten is. Gelukkig dat er nog een trein voorbijkomt maar slechts enkele minuten later valt deze stil in het midden van een tunnel en beseft ze dat ze compleet alleen is in de metro…

Vergeet maar dat je humor krijgt. Creep is no-nonsense horror met een overdosis aan gore en mensen die aan stukken geregen worden. Alhoewel er een hoop mensen zijn die het niet zullen kunnen blijven aanzien werkt de formule van Creep wel. Sean Harris is schitterend in zijn rol van de Creep en de neutrale aanpak van de regisseur zorgt er mede voor dat er geen moment een verlies van spanning is.

De extra’s zijn zeker de moeite waard qua informatie maar de presentatie ervan had wel wat beter mogen zijn. Ook op gebied van beeld en geluid kunnen we zeker niet klagen dus we besluit met te zeggen dat dit een top-DVD is van Universal voor mensen die dit genre wel kunnen appreciëren. Liefhebbers van Scream kunnen best wegblijven :)

Onze Score:
7.0

geplaatst in: DVD, Reviews, Universal
tags:


Leave a Reply