gaming sinds 1997

Daredevil Special Edition

Matt Murdock is in zijn jeugd blind geworden door radioactief afval. Echter, dit heeft als bijwerking dat zijn andere zintuigen enorm zijn verbeterd. Wanneer zijn vader gedood wordt door criminelen na een bokswedstrijd besluit Matt om zijn gaven te gebruiken om gerechtigheid te doen geschieden. Gedurende de dag doet hij dit in de vorm van de advokaat Matt Murdock maar ‘s nachts verandert hij zichzelf in Daredevil, de gemaskeerde wreker.

Daredevil is de zoveelste verfilming van een Marvel comic en toont ons een stuk uit de jeugd van Matt Murdock om dan naar de huidige tijd te springen waar Daredevil het aan de stok krijgt met een maffiabaas genaamd Kingpin. Een leuke twist moeten we wel bekennen. Fans van de comics zullen echter merken dat de film weer wat toegevingen doet aan Hollywood want Kingpin is plots een neger geworden. Ben Affleck doet op zich wel een goeie job maar de krankzinnigheid die zich bij Daredevil voordoet door zijn gevecht tegen Kingpin is nergens te vinden. Spijtig, alhoewel dit de film op zich niet slecht maakt.

De DVD is een sterk staaltje werk met schitterende beeld- en geluidskwaliteit en de vele extra’s maken het enkel maar beter

Onze Score:
8.0

geplaatst in: DVD, Fox, Reviews
tags:


Leave a Reply