gaming sinds 1997

Deaths of Ian Stone, The

Ian Stone lijkt een redelijk alledaagse jongeman. Op een nacht na een hockeywedstrijd die zijn team verloren heeft vindt Ian een lichaam naast de treinsporen. Wanneer hij het echter wil onderzoeken wordt hij echter plots aangevallen en belandt hij voor een aankomende trein: splatsh!
De volgende ochtend wordt Ian wakker op een bureau en weet hij amper wat er gebeurd is. Wanneer wederom rare zaken beginnen te gebeuren realiseert hij al snel dat telkens hij doodgaat, hij de dag erna terug tot leven komt en blijkbaar een totaal ander leven heeft. Hij besluit op onderzoek uit te gaan voordat hij wederom sterft en komt op een gegeven moment een oude man tegen die hem zegt dat hij het zich moet “herinneren”. Het wordt duidelijk dat er wezens zijn op deze planeet die een dodelijk spel met hem aan het spelen zijn…

The Deaths of Ian Stone combineert elementen van verscheidene andere en bekendere films. Het veranderen van leven lijkt wel alsof het uit The Butterfly Effect komt terwijl het tweede deel van de film qua atmosfeer wat weg heeft van Underworld. Het totaal slaagt echter niet aan en op geen enkel moment zal je interesse gewekt worden vanwege het te simpele script en het zeer middelmatige acteerwerk.

Dit is een typische B-film die nergens in uitblinkt en we zouden dan ook ten zeerste aanraden om deze dvd eerst eens te huren voordat je besluit om hem te kopen. (ALS je hem al zou willen zien natuurlijk)

Onze Score:
5.0

geplaatst in: DVD, Paradiso, Reviews
tags:


Leave a Reply