gaming sinds 1997

Details voor Battlefield 3 Aftermath uitbreiding

Battlefield 3 Aftermath is de vierde uitbreiding voor de online shooter van DICE. Als je tenminste akkoord bent met EA om nieuwe downloadable content te benoemen als een expansie.

De add-on bevat vier nieuwe stedelijke mappen die zoals gebruikelijk worden aangevuld met nieuwe achievements, opdrachten, dog tags en game modi. De omgeving is die van Teheran, maar dan na een aardbeving.

Dat betekent dat het terrein in puin ligt, zowel in de stadswijken als in de omliggende dorpjes waar je ook aan de bak moet. De makers beloven veel stedelijk geweld waarin hoogteverschillen en verticale gameplay een belangrijke rol zullen spelen. Dat betekent veel hoekjes en kantjes om je in te verbergen, maar ook aangepaste voertuigen zoals trucks voor troepen en gewone auto’s die werden omgebouwd voor urban warfare.

Wie een Battlefield Premium heeft krijgt de DLC gratis, anderen zullen moeten centen neertellen. Wordt verwacht in december van dit jaar. Overigens komt eerst nog “Armored Kill”  in september en tenslotte komt de laatste uitbreiding in maart 2013 met de titel “End Game”.

gerelateerd spel: Battlefield 3
geplaatst in: Electronic Arts, Nieuws, PC, PS3, X360
tags: , , , , , , , ,


Leave a Reply