gaming sinds 1997

Forget Me Not

Sandy Channing en haar vrienden staan op het punt om bij hun afstudeerweekend wat plezier te gaan hebben tijdens een vakantie wanneer plots een voor een al Sandy’s vrienden beginnen te verdwijnen. Om het nog erger te maken lijkt Sandy de enige te zijn die effectief haar vrienden kan herinneren. Sandy’s vrienden beginnen te denken dat ze gek aan het worden is maar Sandy komt erachter dat de verdwijningen iets te maken hebben met een meisje waarmee ze vroeger speelde maar waar iets mee gebeurd is. Zal ze erin slagen om de verdwijningen te stoppen voordat iedereen weg is?

Forget me Not is tiener slasher film waar de populaire pubers een voor een vermoord worden voor iets dat ze jaren geleden gedaan hebben. Het idee van de moordenaars is deze keer wel leuk maar hoe het allemaal uitgewerkt is valt wat tegen. Het lijkt copy/paste werk van recente Japanse horrorfilm, net zoals zovele horrorfilms tegenwoordig.

Het verhaal is zo standaard als het maar kan zijn en alle typische plot twists en clichés passeren de revue terwijl de film op geen enkel moment erin slaagt om boven de middelmaat te geraken. Het acteerwerk is niet echt om over naar huis te schrijven en we kunnen concluderen dat je deze DVD misschien wel eens zou kunnen huren wanneer je écht niets beters te doen hebt en écht houdt van dit genre.

Voor de rest is deze Forget Me Not vooral snel te vergeten

Onze Score:
4.0

geplaatst in: DVD, Entertainment One, Reviews
tags:


Leave a Reply