gaming sinds 1997

Fragland Arcade is terug!

Zoals sommigen mogelijk nog herinneren, hadden we naast Fragland.net en Fragland.be ook een sub-site genaamd Fragland Arcade waar we verscheidene webgames aanboden die je in je browser kon spelen. Met het verhuizen naar een nieuwe host hadden we echter niet de mogelijkheid om Arcade op hetzelfde moment over te zetten en als dusdanig waren we dan ook genoodzaakt om Arcade een tijdje offline te brengen.

Echter, Fragland Arcade is terug!

Sinds de lancering van onze nieuwe site hebben we enkele van de overblijvende bugs en foutjes weggewerkt, maar eveneens de tijd genomen om Arcade te aligneren met onze nieuwe look alsook wat nieuwe features te introduceren bij de site.

We hebben reeds 100 spelletjes toegevoegd die je kan spelen, je kan comments geven op de games, en ze ook een rating geven die op zijn beurt in de rechtse zijbalk een blok zal vullen om te tonen welke games de populairste zijn. Daarnaast kan je ook spelletjes toevoegen in je favorietenlijst (voor niet-geregistreerde bezoekers wordt dit bijgehouden in cookies – cookies niet verwijderen als je je niet wil registreren!) wat het makkelijker maakt om de games die je het liefst speelt terug te vinden.

Arcade is nu ook een pak makkelijker voor ons om te beheren en we gaan dan ook regelmatig nieuwe spelletjes toevoegen die je dan kan spelen. En je kan zelfs Arcade in het oog houden via de nieuwe RSS feed!

Bezoek de site hier, we hopen dat je er plezier aan beleeft :)


geplaatst in: Nieuws, PC
tags: , ,


Een Reactie op “Fragland Arcade is terug!”

Leave a Reply