gaming sinds 1997

Grudge 2 SE, The

Karen Davis heeft in de originele film geprobeerd om de “Grudge” te stoppen maar haar poging om het spookhuis in brand te zetten mislukt spijtig genoeg en ze wordt opgenomen in het ziekenhuis. Haar zuster Aubrey wordt naar Tokyo gestuurd om haar terug naar Amerika te brengen maar iets na haar aankomst valt Karen van het dak van het hospitaal. Aubrey gaat samen met een journalist op onderzoek uit.

Drie schoolmeisjes dagen elkaar uit om het spookhuis binnen te gaan, maar al snel draait dit zwaar verkeerd uit.

In Amerika is er een familie die net in een nieuw appartement is getrokken maar al snel nadat nieuwe buren eveneens hun intrek genomen hebben beginnen er allerlei rare dingen te gebeuren.

Deze drie verhalen lopen uiteindelijk samen op het einde in The Grudge 2, een beetje op de manier die we kennen van “21 Grams”. De film begint waar deel 1 eindigde maar het is duidelijk dat er te weinig materiaal is voor een volledige film en de twee andere verhalen werden dus duidelijk erbij gehaald als opvulling. Als horrorfilm doet The Grudge 2 op zich zijn werk wel maar ondertussen is het verrassingseffect van de langharige dode vrouw echt wel over zijn houdbaarheidsdatum heen. Niets nieuws onder de zon dus

Onze Score:
6.0

geplaatst in: Dutch Filmworks, DVD, Reviews
tags:


Leave a Reply