gaming sinds 1997

Krijg een “Griffy” van Studio Ghibli als je Ni No Kuni: Wrath of the White Witch bestelt

Namco heeft laten weten dat wie hun RPG Ni No Kuni: Wrath of the White Witch bestelt via GameStop of Amazon leuke extra’s krijgt. De eerste geeft je een Steelbook versie met nieuw artwork, terwijl de tweede een “Griffy” aanbiedt. Die Griffy is een ‘familiar’, een soort compagnon die je in-game kan upgraden tot een vervaarlijke metgezel.

De reden van deze post is eigenlijk vooral om jullie nog ‘s te herinneren dat deze RPG van Level-5 én de legendarische animatiestudio Studio Ghibli eraan komt op 22 januari 2013. Het PS3-spel is al even verkrijgbaar in Japan en het ziet er nog steeds even prachtig uit. Dat is ook niet verwonderlijk aangezien Studio Ghibli met anime-held Miyazaki aan het roer verantwoordelijk is voor onder meer Princess Mononoke, Laputa: Castle in the Sky, Howl’s Moving Castle en Spirited Away.

Ni no Kuni: Wrath of the White Witch vertelt het verhaal van een jongetje Olivier die een meester magiër wil worden om zo zijn gestorven moeder terug te brengen uit de parallelle wereld van Ni No Kuni. Tijdens zijn avontuur ontmoet hij allerlei bijzondere personages waarvan een groot deel mee op pad gaan om hem te helpen. Dat leidt tot heel wat avonturen en spectaculaire ontdekkingen die hem gaandeweg sterker maken om de vele vijanden te verslaan en uiteindelijk ook de White Witch aan te vallen.

De trailer en wat screens vind je hieronder.

gerelateerd spel: Ni No Kuni: Wrath of the White Witch
geplaatst in: NamcoBandai, Nieuws, PS3, Screenshots, Trailers
tags: , , , , ,


Leave a Reply