gaming sinds 1997

Lost Boys: The Tribe

Chris Emerson is een surfer die uit de competitie is gegooid voor een niet nader genoemde reden en daarom besluit om samen met zijn zus Nicole naar Luna Bay te vertrekken om daar te gaan wonen bij hun tante Jillian. Eens ter plaatse geraken ze al snel verwikkeld met een groepje surfers met aan het hoofd de voormalige surfkampioen Shane Powers. Wanneer Nicole iets drinkt dat Shane haar gegeven heeft gaat het echter compleet mis. Shane is hoofdvampier en door zijn bloed te drinken is Nicole half vampier geworden met slechts 1 mogelijkheid om gered te worden: Shane moet sterven voordat Nicole iemand vermoordt. Gelukkig is de woeste vampierdoder Edgar Frog present om te helpen!

Lost Boys: The Tribe is opgezet om de originele klassieker met Keifer Sutherland te revitaliseren maar het lijkt wel dat het meer de bedoeling is om Angus Sutherland’s carriëre te lanceren en dat dan nog op een niet zo goede manier. De originele film was destijds wel redelijk goed en werd zelfs een cult klassieker. Deze sequel doet zowat alles hetzelfde en slaagt er zelfs in om dezelfde atmosfeer te creëren met popmuziek die lijkt op die van de jaren ’80. Spijtig genoeg werkt de atmosfeer van toen niet meer en de acteerprestaties zijn op hun best middelmatig te noemen met Corey Feldman die er echt over gaat.

Als je het origineel kan bekijken, waarom zou je dan genoegen nemen met deze slechte kopie? Een vraag die de makers zich waarschijnlijk nooit gesteld hebben

Onze Score:
4.0

geplaatst in: DVD, Reviews, Warner Home
tags:


Leave a Reply