gaming sinds 1997

Men in Black

Jay is aan jonge agent in New York die echt van zijn job houdt. Wanneer hij op een dag erin slaagt om een buitenaards wezen te voet bij te houden wordt hij opgemerkt door Agent Kay en vanaf dan zal zijn leven nooit meer hetzelfde zijn. Jay wordt ingelijfd bij de Men in Black, een geheime organisatie die zich bezighoudt met criminele buitenaardse wezens.

Wanneer plots alle aliens weg beginnen te gaan van Aarde wordt het al snel duidelijk voor Jay en Kay dat er iets niet pluis is en wanneer ze op onderzoek uit gaan komen ze er vlug achter dat de “Big Bug” op Aarde is om “the galaxy” kapot te maken…

Deze blu-ray release doet de film eer aan. Er is een klein beetje grain aanwezig maar voor de rest is er totaal niets om over te klagen op technisch gebied. Qua extra’s worden we ook niet afgewimpeld: verscheidene commentary tracks, een making of, verscheidene features die verschillende delen van het productieproces coveren, deleted scenes, verscheidene trailers en zelfs enkele spelletjes. Leuk!

Behalve als je de film maar niks vindt of geen blu-ray speler hebt is er geen reden om deze release te laten liggen. Men in Black is altijd al vol geweest van special effects en op Blu-ray toont alles nog een tikkeltje beter!

Onze Score:
7.0

geplaatst in: BLU, Reviews, Sony Pictures
tags: ,


Leave a Reply