gaming sinds 1997

Met 600 tegelijk Just Cause 2 spelen dankzij multiplayer mod

Een fan van Just Cause 2 heeft een nieuwe mod gemaakt waardoor honderden gamers tegelijk kunnen spelen in een multiplayer modus voor de open-wereld actie game.

De modificatie is nog altijd in beta, maar kennelijk leek ie zo interessant dat al ruim 10.000 mensen zich hebben geregistreerd op het forum van de mod. In elk geval is het een uitstekend idee want Just Cause 2 is vooral leuk omdat het je een gigantische wereld biedt waarin je naar hartenlust kan rijden, springen, vliegen en varen. En zo’n dingen zijn altijd leuker met zijn meer dan met zijn minder. Laat staan dat NPCs een goed publiek vormen voor al je stunts.

De beta is momenteel nog niet beschikbaar, maar gaat wel nu en dan online zodat je het kan uitproberen. Goed in de gaten houden dus als je interesse hebt erin. Je kan de Just Cause Multiplayer site hier bekijken. Een video geeft je al een beeld van de mogelijkheden en ook al ziet het er nog een beetje buggy uit, het deed me al snel denken aan de fun die je kon beleven met Battlefield 1942.

gerelateerd spel: Just Cause 2
geplaatst in: Eidos, Nieuws, PC, Trailers
tags: , , , , ,


Leave a Reply