gaming sinds 1997

Onze Ratings

Game Review Ratings:

10 – Perfect: We geloven niet in perfectie, maar dit is zo dicht als een game bij perfectie kan komen. Schitterende gameplay dit nooit onderbroken wordt en games die niet mogen ontbreken in je collectie

9 – Excellent: Schitterende games die misschien een paar kleine imperfecties hebben maar die we zeker zouden aanraden aan iedereen

8 – Zeer Goed: Zeer goede games die uitblinken in bepaalde zaken waardoor ze zeker de moeite waard zijn om te proberen

7 – Goed: De meeste games die deftig afgewerkt zijn en wat leuk vertier leveren vallen onder deze rating

6 – Bijna Goed: Games die potentieel hebben om echt goed genoemd te worden maar dit niet volledig waarmaken of games die een nichemarkt aanspreken maar te specifiek zijn om een grote doelgroep te kunnen plezieren

5 – Middelmaat: Games die niet echt boven de rest uitsteken.

4 – Slecht: Games die geen speciaal interessant concept hebben en qua uitwerking en gameplay evenmin hoge takken scheren.

3 – Zeer Slecht: Buggy games waar je echt geen geld aan wil uitgeven

2, 1, 0 – Absurd Slecht: Dat iemand zoiets durft uitbrengen geeft vooral aan dat men probeert geld te verdienen op de kosten van de nietsvermoedende soccer mom die hoopt haar kinderen eens een plezier te doen

BLU/DVD Review Ratings:

Belangrijk om te weten is dat Fragland’s ratings van Blu-ray of DVD releases slaan op het hele pakket en niet enkel de film. Ook de technische aspecten alsook mogelijke extra’s worden mee in beschouwing genomen wanneer we een score geven aan een Blu-ray. Zo kan een iets mindere film bij voorbeeld een even hoge score krijgen als een topfilm als deze leuke extra’s meegeleverd krijgt en op technisch vlak super beeld- en geluidskwaliteit aflevert.

10 – Perfect: Dit zijn de echte klassiekers die in elke collectie niet mogen ontbreken en naast de kwaliteit van de film krijg je ook nog schitterende beeld- en geluidskwaliteit alsook interessante extra’s.

9 – Excellent: Klassiekers, of zeer goede films met topkwaliteit qua beeld- en geluid alsook extra’s. Deze releases moet iedere liefhebber hebben.

8 – Zeer Goed: Zeer goede releases, of goede films/series die dankzij goede technische kwaliteiten en/of extra’s net dat puntje extra scoren. Releases die we zonder probleem aanraden.

7 – Goed: Releases die goed zijn zonder echt uit te blinken en het gemiddelde publiek wel kunnen aanspreken.

6 – Bijna Goed: Goede films/series die als DVD/BLU-release echter weinig extra waarde leveren of films/series die we zouden aanraden aan een specifiek doelpubliek. Mogelijke suggestie om te huren.

5 – Middelmaat: films/series die niet echt boven de middelmaat uitspringen en als release ook niet echt bovengemiddeld scoren. Mogelijk eens huren, of kopen als je ze in solden vindt.

4 – Slecht: films/series die niet echt kunnen overtuigen of als release op technisch vlak zo teleurstellen dat ze de film/serie de das omdoen.

3 – Zeer Slecht: Slechte films/series die technisch of qua extra’s ook al niet denderend zijn.

2, 1, 0 – Absurd Slecht: Zo slecht dat het zelfs niet meer grappig is. We stellen ons de vraag hoe iemand ooit geld heeft kunnen geven om dit te maken, laat staan uit te brengen op DVD/BLU