gaming sinds 1997

Ook EA verwacht next-gen consoles “ergens volgend jaar”

CEO John Riccitiello van Electronic Arts heeft gezegd dat ie verwacht dat de nieuwe generatie van consoles in 2013 zal worden onthuld. En als hij dat zegt, zal dat ook wel waar. Bovendien liet hij vermoeden dat we ze eerder in het jaar zullen krijgen dan we misschien verwachten.

De baas van EA vertelde dit tijdens een interview met CNBC waarin vooral gesproken werd over de aandelenkoers van de uitgever. Hij verwacht dat die begin volgend jaar terug zullen stijgen door de visibiliteit van nieuwe consoles. Wat dus een opening geeft dat we een Xbox 3 of PS4 zouden kunnen te zien krijgen voor het E3 of toch zeker rond of tijdens het E3.

A major catalyst going forward, and the most important catalyst going forward is visibility on next-generation console, because that NPD data – that minus 10-25% that you’ve been seeing – that can and should be reversed out and some point, probably starting next year.

De vermelding van de NPD data betekent natuurlijk ook dat er al verkopen zouden gebeuren in 2013. Wij kunnen alvast niet meer wachten en zoals zovelen wordt er bij Fragland meer en meer terug gegrepen naar pc voor nieuwe ervaringen.


geplaatst in: Electronic Arts, Nieuws, PS3, X360
tags: , , , ,


Leave a Reply