gaming sinds 1997

Outpost

Een groepje huurlingen wordt door een mysterieuze zakenman ingehuurd om hem te beschermen terwijl hij in Oost-Europa een verlaten Nazi-bunker gaat inspecteren. Wanneer de mannen aankomen is de buurt compleet verlaten maar al snel wordt het duidelijk dat er iets mis is met de bunker. Immers, in een van de kamers wordt een stapel lijken gevonden waaronder een overlevende zich schuilhield. De man lijkt echter compleet van de wereld en zegt geen woord.

Terwijl de soldaten een beschermende perimeter aanleggen rond de bunker komt hun baas erachter dat er destijds experimenten gedaan werden door de Nazis om een onstopbaar leger te creëren. En wat ze nog niet weten is dat de geesten van het verleden klaar staan om hun leven in het heden een ware hel te maken.

Outpost is een low-budget horror film die het grote publiek niet direkt zal aanspreken. Bovennatuurlijke horror met Nazi zombies? Hoe kan je het bedenken! Wel, fans van het genre zullen ervan smullen!

De film is niet echt goor maar er hangt een constant gevoel van onbehagen en je weet gewoon dat er iets staat te gebeuren. Wat er dan gebeurt is misschien niet altijd even onverwacht maar interessant om te volgen is het wél!

Ondanks middelmatige acteerprestaties, een klein budget (grappige special effects) en een niet al te verrassend plot slaagt Outpost erin om vanaf de eerste minuut te boeien en als dusdanig is deze DVD zeker een aanrader voor fans van het genre. En gezien dat het verhaal alles klaarzet voor een sequel kunnen we daar ook al niet op wachten

Onze Score:
6.0

geplaatst in: A-Film, DVD, Reviews
tags:


Leave a Reply