gaming sinds 1997

Planet Terror

De spoedafdeling van een klein stadje wordt plot overrompeld door inwoners die blijkbaar besmet zijn met een of andere vreemde ziekte. Wanneer ze beginnen te transformeren in hersenen-etende zombies wordt het duidelijk dat de hel gaat losbarsten. Gelukkig zijn Wray en zijn vriending, Go-Go danseres Cherry, er om redding te brengen!

Planet Terror is het tweede deel uit de “Grindhouse” feature van Quentin Tarantino en Robert Rodriguez. Tarantino deed met Death Proof zijn standaard trukjes maar Rodriguez laat zien met deze film dat hij perfect weet wat Grindhouse moet zijn. Met Planet Terror heeft hij een film gemaakt die perfect bij het idee past van een low-budget rommelfilm die zo slecht is dat hij weer goed wordt. Vergeet de slechte acteerprestaties, vergeet de plot die met haken en ogen vastzit, vergeet het gebrek aan diepte in de personages en vergeet de opzettelijk slechte beeldkwaliteit. Planet Terror is Grindhouse op zijn best!

Deze Blu-ray release bezorgt ons een iets beter geluid (DTS-HD) maar voor de rest is er spijtig genoeg niets te vinden dat we nog niet op de 2-disc special edition DVD kregen. Als je die DVD dus reeds in je bezit hebt is er weinig reden om deze Blu-ray aan te schaffen. Spijtig!

Heb je de DVD nog niet, schaf dan maar deze Blu-ray aan

Onze Score:
9.0

geplaatst in: A-Film, BLU, Reviews
tags: ,


Leave a Reply