gaming sinds 1997

Postal – Director’s Cut

De Postal dude heeft geen al te schitterend leven. Hij woont in een trailerpark met een hond die overal ligt te schijten, een job vinden is praktisch onmogelijk en wanneer dan ook nog eens zijn vrouw, Fat Bitch, blijkt vreemd te gaan met zowat alles en iedereen is het genoeg geweest voor hem. Hij besluit om in te gaan op het aanbod van zijn Uncle Dave die leider is van een sekte die recentelijk wat problemen gekregen heeft met de belastingen.

Om snel geld bij elkaar te krijgen wil Dave de laatste stock van een superpopulaire pop stelen om deze dan voor enorm veel geld te verkopen maar wanneer blijkt dat ook de Taliban hun oog heeft laten vallen op de poppen gaat plots alles niet zo vlot meer.

Postal heeft geen deftig verhaal, bar slechte acteerprestaties en is zo over the top dat het geheel weer grappig wordt. Net zoals het spel Postal dus waar de film op gebaseerd is! Zack Ward die we eerder al in films als Bloodrayne 2 en Alone in the Dark 2 zagen is perfect gecast voor de rol van de Postal dude en het is verfrissend om Uwe Boll zichzelf op de korrel te zien nemen in een van de scenes.

Zonder twijfel is Postal de beste film die we tot op heden te zien kregen van Uwe Boll en misschien dat de man maar wat meer zich moet focusen op comedy want alhoewel deze film nog niet op het niveau staat van bvb Braindead of Bad Taste gaat hij toch al in de goede richting

Onze Score:
5.0

geplaatst in: BLU, Reviews
tags: ,


Leave a Reply