gaming sinds 1997

Se7en

Een week voor zijn pensioen krijgt detective William Somerset een nieuwe zaak om te onderzoeken samen met zijn nieuwe partner David Mills. Een seriemoordenaar is de straten onveilig aan het maken en elke moord die hij pleegt is geinspireerd door een van de zeven hoofdzonden wat wil zeggen dat Somerset en Mills de moordenaar moeten te pakken krijgen voordat hij alle zeven gedaan heeft…

RCV gaat de budget toer op met deze release. Er zijn geen extra’s aanwezig en slechts 1 audiotrack. Wat je wél krijgt is bijna perfecte kwaliteit in beeld en geluid (niet dat Se7en een toonbeeld is om je installatie mee te demonstreren). De film is nog steeds een klassieker en als je DTS kan afspelen en een grote flatscreen hebt is deze release zeker aan te raden. Zeker aangezien je niet moet bijbetalen voor extra’s die je slechts 1 keer bekijkt.

Als je wél interesse hebt in extra’s dan raden we je aan om toch maar bij die Special Edition te blijven op DVD totdat er een nieuwe Blu-ray release verschijnt. Voor al de rest: kopen!

Onze Score:
9.0

geplaatst in: BLU, Entertainment One, Reviews
tags:


Leave a Reply