gaming sinds 1997

Spaans parcours als eerste gameplay voor WRC3

Black Bean wist met de vorige twee WRC games niet echt hoge ogen te gooien, maar deze derde aflevering doet ons hopen op net iets meer voor deze nieuwe rally-titel. Ontwikkelaar Milestone gunt ons nu een eerste blik op gameplaybeelden uit WRC3 dankzij een trailer waarin een Spaans stukje asfalt wordt verteerd.

Naast PC en PS3/X360 wordt deze ook nog verwacht op op 12 oktober voor de Vita, wat een welkome toevoeging is. De game heeft de officiële zege van het FIA World Rally Championship en zal gebruik maken van compleet nieuwe graphics en een nieuwe game engine, met de titel “Spikengine”.

Die laatste moet zorgen voor een accurate verlichting van de wagens, betere effecten en een meer realistische look. De wagens zelf kregen een extra opknapbeurt zodat hun vormen er uitzien zoals in het echt en ook het publiek, de stages en filmpjes werden van een onderhoudsbeurt voorzien.

Omdat het ding officieel is, krijg je in de carrière-modus alle rally’s van de FIA 2012 kalender, inclusief alle teams en piloten. De trailer dus:

<iframe width=”640″ height=”360″ src=”http://www.youtube.com/embed/wwG_P6qi_ug” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Een alternatief voor wie DiRT nog altijd wat te Amerikaans vindt?

gerelateerd spel: WRC3
geplaatst in: Black Bean, Nieuws, PC, PS3, PSVita, Trailers, X360
tags: , , , , , ,


Leave a Reply