gaming sinds 1997

Spider-Man 3

Het leven kan niet meer beter voor Peter Parker lijkt het wel. Zijn relatie met Mary-Jane Watson gaat goed, en Spider-Man is alomgeliefd in New York. Enige kleine minpuntje is zijn relatie met Harry Osborn die nog niet echt over de dood van zijn vader heen is en wraak wil nemen op Spider-Man.

Lang is zijn geluk hem echter niet beschoren want al snel komt Peter erachter dat de man die verdacht werd van de dood op zijn oom Ben niet de echte moordenaar is, en dat niemand minder dan de Sandman hiervoor verantwoordelijk was. Ondertussen is er ook een buitenaards wezen op Aarde geland en dit hecht zich vast aan Peter Parker met wel héél aparte gevolgen als resultaat.

Spider-Man 3 is de afsluiting van de trilogie en daarom zijn dan ook alle registers opengetrokken. De film barst van de aktie maar niet zonder de gebruikelijke vleugjes humor en drama die we kennen van de comics.

Het verhaal dat we hier te zien krijgen combineert wederom verscheidene lijnen uit de strips en doet dit op redelijk deftige wijze. Je moet immers rekening houden dat er duizenden Spider-Man comics zijn en dat men niet alles in drie films met een totaal van enkele uren speeltijd kan samenvatten. Het enige minpuntje in mijn opinie is dat Venom tegen het einde aan er echt wel niet uitziet en meer lijkt op een verhakkelde pop dan wat anders. Voor de rest: niets te klagen!

Spider-Man 3 is het einde van de trilogie en sluit deze in klasse af. Als je zoekt naar een meer dan onderhoudende aktiefilm dan kan je niet verkeerd zijn met deze!

Onze Score:
7.0

geplaatst in: DVD, Reviews, Sony Pictures
tags:


Leave a Reply