gaming sinds 1997

Stemmen van Dishonored door indrukwekkend lijstje Hollywood sterren

Bethesda heeft aangekondigd wie zal instaan voor het stemmenwerk voor hun originele FPS Dishonored. En die lijst is best indrukwekkend. Zo krijgen we onder meer te horen: Michael Madsen, Lena Headey, Susan Sarandon, Brad Dourif, Carrie Fisher, John Slattery en Chloë Grace Moretz.

Carrie Fisher bijvoorbeeld zal de stem zijn die via luidsprekers de hele stad probeert te indoctrineren met officiële propaganda. John Slattery speelt admiraal Havelock die je zal bijstaan in je avonturen en Brad Dourif (Wormtongue uit Lord of the Rings) is dan weer de uitvinder van dienst. Susan Sarandon duikt voor de eerste keer op in een spel en kruipt in de huid van Granny Rage, een aristocrate.

Michael Madsen is Daud, een huurmoordenaar en Lena Headey (Game of Thrones onder meer) krijgt de rol van Calista die zich op haar beurt weer ontfermt over Lady Emily, een jongedame die wordt ingesproken door Chloë Grace Moretz, de beloftevolle actrice die zo fantastisch keet schopte in Kick Ass.

Dishonored is vanaf 12 oktober te spelen op console en pc en staat met stip genoteerd als één van onze meest veelbelovende games voor de rest van 2012.

gerelateerd spel: Dishonored
geplaatst in: Bethesda, Nieuws, PC, PS3, X360
tags: , , , ,


Leave a Reply