gaming sinds 1997

Supernatural – Seizoen 2 deel 1

Op het einde van seizoen 1 kregen we te zien hoe de broertjes Winchester met hun vader een aanvaring hadden met een grote truck en dit seizoen start met papa Winchester die een deal maakt met de geelogige demon om het leven van Dean te redden. Alhoewel de broers hier niet van op de hoogte zijn hebben ze er wel grote problemen mee dat hun vader hierdoor niet meer aanwezig is. Dat weerhoudt hen echter niet om terug verder te gaan met het jagen op vampieren, geesten en zelfs een aanvaring te hebben met een andere – toch wel zeer kortzichtige – jager.

In dit eerste deel van seizoen 2 zien we dat de broers veel problemen hebben met het permanente verlies van hun vader. Dit zorgt ervoor dat we qua stijl een beetje teruggaan naar het eerste deel van seizoen 1 waar de verschillende episodes niet echt met elkaar te maken lijken te hebben en waardoor de rode lijn die door de serie loopt een beetje op de achtergrond verzeild geraakt. Echter, naar het einde toe wordt deze wel weer belangrijker en stijgt de spanning evenzeer.

Fans van de serie zullen blij zijn met deze derde release maar het wordt wel moeilijker om nog in de serie te stappen dus ik zou ten zeerste aanraden om eerst seizoen 1 volledig te zien als je dat nog niet gedaan zou hebben.

Op technisch vlak krijgen we betere beeld- en geluidskwaliteit maar op gebied van extra’s laat Warner nog steeds wat steken vallen bij deze serie

Onze Score:
7.0

geplaatst in: DVD, Reviews, Warner Home
tags:


Leave a Reply