gaming sinds 1997

Supernatural – Seizoen 2 deel 2

Sam en Dean zijn nog steeds bezig met het terugsturen van geesten, monsters en demonen naar het hiernamaals in dit tweede deel van Supernatural seizoen 2. De drie discs bevatten in totaal 10 afleveringen en shapeshifters, weerwolven, geesten, djinns en zelfs engelen passeren de revue dit keer. Natuurlijk kan het niet anders dan dat het seizoen eindigt met wederom de terugkerende verhaallijn van de “yellow-eyed demon” waardoor weer een tip van de sluier omtrent deze mysterieuze figuur gelift wordt.

Deel 2 van seizoen 2 heeft weer enkele leuke afleveringen waarin we wederom een resem bekende (en minder bekende) “urban legends” tegenkomen. We zijn het ondertussen al gewoon en alles gaat op het normale drafje vooruit. Met de laatste twee afleveringen komen we dan weer wat verder in de overkoepelende verhaallijn terecht die over de geelogige demon gaat en deze keer met toch wel enkele verrassende wendingen.

Maker Eric Kripke heeft beloofd dat seizoen 1 en 2 slecht een inleiding zijn tot het derde seizoen waar de actie pas volop zal beginnen. Wel, wij hopen er ten zeerste op. Wat meer overkoepelende verhalen zouden in ieder geval niet misstaan. Niet dat de aparte afleveringen zo slecht zijn, maar vergeleken met de “yellow-eyed-demon”-arc is het niveau toch wel wat lager

Onze Score:
7.0

geplaatst in: DVD, Reviews, Warner Home
tags: ,


Leave a Reply