gaming sinds 1997

Terminator 3: Rise of the Machines

Nadat zijn moeder dood is gegaan heeft John Connor wat rondgezwerfd zonder specifiek doel en de verantwoordelijkheid om de toekomstige rebellen te moeten gaan leiden weegt nogal zwaar op zijn schouders. Wanneer de machines doorhebben dat John vermoorden nogal moeilijk is, besluiten ze om de extreem dodelijk T-X naar het verleden te sturen zodat deze alle toekomstige luitenanten van John om kan brengen en zo zijn positie verzwakken. De rebellen komen gelukkig ook weer achter deze plannen en sturen wederom een T800 naar het verleden om hen te beschermen. Ondertussen heeft John een oude vriendin ontmoet en het wil nu net lukken dat op dat moment de T-X arriveert om haar te vermoorden.

Terminator 3 slaagt er niet in om het niveau van delen 1 en 2 te behalen maar blijft – ondanks afwezigheid van James Cameron in de regisseursstoel – een zeer onderhoudende aktiefilm.

Wanneer we kijken naar de Blu-ray versie dan valt het vooral op dat er weinig verschil is met de DVD. 2 extra’s minder maar dat wordt opgevangen door een nieuwe “picture-in-picture” feature die eigenlijk een samenraapsel van deze zelfde extra’s is. Voor de rest krijg je exact dezelfde features waardoor je de vraag moet stellen of je wel extra geld wil neertellen voor deze release als je de DVD reeds in je bezit hebt.

Als je de DVD nog niet hebt is de keuze wel makkelijk: het iets verbeterde beeld en de TrueHD soundtrack hebben dan de voorkeur

Onze Score:
7.0

geplaatst in: BLU, Reviews, Sony Pictures
tags: ,


Leave a Reply