gaming sinds 1997

The Sims: Top 3 folteringen

Iedereen kent “The Sims” wel, in dit superverslavend spelletje speel jij god over jouw eigen menselijke creaties. Normaal gezien moet je deze sims een job, een mooi huis, … kortom een prachtig leven bezorgen. Maar in feite biedt The Sims meer dan dit, zo kan je, mits een beetje “know how”, een kwaadaardige god spelen. Als Evil God kan je kiezen tussen kleine pesterijen: hygiënische voorzieningen verwijderen, het bed buitenzetten, … tot ware martelingen. In deze special laat ik jullie in willekeurige volgorde kennismaken met mijn persoonlijke top 3 favoriete martelingen!

Elektrocutie:
- Wat heb je hiervoor nodig: een goedkoop elektronisch voorwerp en een niet bijgeschoolde sim.
Deze marteling gaat als volgt, je koopt een extreem goedkoop elektronisch voorwerp dat onmiddellijk kapot gaat. Eens dit stuk is, neem je een sim die over geen enkele mechanische kennis beschikt, je plaatst deze sim voor het elektronisch toestel en laat hem daar staan tot hij in zijn broek plast. Eenmaal dit gebeurd is, zal er zich een natte plek op de grond vormen, zorg ervoor dat je sim net op die plaats staat op het moment dat hij aan de reparatie begint. Kijk en geniet van een spetterende lichtshow. ;-)

Brand:
- Wat heb je hiervoor nodig: enkele sim euro’s
Dit is mijn persoonlijke favoriet. De snelste en leukste manier om een brand te veroorzaken is enkele buren uitnodigen om iets te komen eten. Verzamel alle gasten en persoonlijke sims in één kamer en verwijder elke deur. Schaf je sims hierna een pakket vuurwerk aan en steek dit binnenshuis af. Oefen een klein beetje geduld uit en je sims worden lopende vuurballetjes met bijpassende piepgeluidjes.
Een andere manier om dit te verwezenlijken is enkele lichtontvlambare voorwerpen zo dicht mogelijk bij de open haard te plaatsen, na amper 5 simminuten zal de hele kamer in lichterlaaie staan.

Opsluiting:
- Wat heb je nodig: enkele hongerige sims
Deze marteling neemt het meeste tijd in beslag, maar is hoogstwaarschijnlijk de meest bevredigendste. Nodig opnieuw enkele buren uit en lok ze in de keuken, plaats ze zo dicht mogelijk bij de koelkast en bouw daarna een muur in het midden van de keuken die hun leefruimte wel erg beperkt maakt. Hierdoor zullen je sims een erg trage en pijnlijke dood sterven, naarmate deze marteling eindigt zal er net genoeg lucht overblijven zodat de sims niet stikken, maar zal er te weinig ruimte zijn waardoor ze sterven aan de opstapeling van vuilnis en uitwerpselen.

Tot zover mijn top 3 martelingen uit de PlayStation 2 versie van The Sims. Mensen die zelf nog leuke martelingen of pesterijen kennen, die enkele Sims hun digitaal bestaan tot een ware hel kunnen maken, mogen deze gerust in de comments nalaten!

gerelateerd spel: Sims, The
geplaatst in: Electronic Arts, Specials
tags:


Leave a Reply