gaming sinds 1997

Voor 20,000 dollar kon je een Xbox 720 development kit gekocht hebben

eBay en game stuff is een ideale combinatie. Wie wil er immers niet een centje scoren met exclusieve spelletjes, onvindbare prototypes of gewoon een versie van de nieuwe Call of Duty die toevallig te vroeg in je handen is beland? In elk geval dacht de man met een developer’s kit van de nieuwe Xbox met codenaam Durango daar hetzelfde over.

Hij – met het alias DaE – plaatste één van zijn twee kits online. Kennelijk initieel als een grapje, maar toen hij de boden zag binnenlopen veranderde hij al snel van idee. De hoogste bieder ging lopen met wat binnenkort de binnenkant moet gaan worden van de Xbox 720.

Of de kopen ook écht een development kit heeft te pakken gekregen blijft de vraag, want de pc ziet er gewoon uit als een .. pc. Het enige dat de man kon tonen om zijn eerlijkheid te bewijzen waren een paar screens met codelijnen en een test met wat de nieuwe Kinect moet worden.

De foto van de kit en de Kinect test. Op die tweede foto zie je overigens hoe de opvolger van Kinect een stuk krachtiger en preciezer moet worden met herkenning van individuele vingers en welke kleren je aan hebt.


geplaatst in: Nieuws, Screenshots, X360
tags: , , , ,


Een Reactie op “Voor 20,000 dollar kon je een Xbox 720 development kit gekocht hebben”

Leave a Reply