gaming sinds 1997

White Noise 2: The Light SE

Abe Dale gaat rustig met zijn vrouw en zoon eten in een lokale diner wanneer beide ineens zich niet zo goed meer voelen. Geen nood echter want luttele seconden later staat daar plots een man die nog even tegen Abe zegt dat het hem spijt om dan zoon en vrouw dood te schieten om dan vervolgens een kogel door zijn eigen hoofd te knallen.

Abe kan niet zo goed overweg met het verlies van zijn gezin en besluit niet veel later dan ook zelfmoord te plegen. Pech voor hem echter, want zijn beste vriend en zakenpartner slaagt er in om hem op tijd bij het ziekenhuis te krijgen waar hij gered wordt ondanks dat hij een tijdje dood was geweest. Wanneer hij terug wakker wordt merkt hij dat bij verschillende mensen een licht rond hun lichaam hangt en het duurt dan ook niet lang voordat hij beseft dat dit wil zeggen dat deze mensen op het punt staan te sterven. Wie zei er ook alweer dat een lichtgevend aura iets goeds was?

Je leest het al, het verhaal van White Noise 2 is niet echt denderend maar gezien de eerste film had je waarschijnlijk niet veel verwacht. En dat is nu net de perfecte instelling om deze dvd mee te bekijken, dan word je (bijna) niet teleurgesteld!

Waarom heb ik die “bijna” ertussen gezet? Wel, de film slaagt erin om je toch redelijk te amuseren en er zitten enkele leuke schrikeffecten in maar het einde is écht wel over-the-top slecht. Een beetje zoals ook bij de eerste film het geval was dus. Maar ach, als je niets beters te doen hebt kan White Noise 2 de tijd wel amusant doen verstrijken.

Laatste commentaar: fans van Firefly/Serenity, Stargate SG-1 en Battlestar: Galactica kunnen hun hartje op want je zal verscheidene acteurs van deze series zien voorbijkomen!

Onze Score:
5.0

geplaatst in: Dutch Filmworks, DVD, Reviews
tags:


Leave a Reply