gaming sinds 1997

World of Warcraft film krijgt nieuwe schrijver

De film van MMO World of Warcraft is al een tijdje in ontwikkeling, maar voorlopig blijft het maken ervan een uitdaging voor Legendary Entertainment. Nu werd bekend dat er een nieuwe schrijver zal meewerken aan het project volgens Variety. De schrijver in kwestie, Charles Leavitt, werkte voorheen reeds mee aan Blood Diamond en K-PAX en binnenkort komt ook The Seventh Son uit waaraan hij meeschreef.

Eerder al liep men vertraging op doordat regisseur Sam Raimi opstapte om Oz: The Great and Powerful te gaan maken. Desalniettemin blijft ook de CEO van Activision-Blizzard er keihard in geloven. Bobby Kotick liet optekenen dat de film erg belangrijk is voor Blizzard, maar ook voor hem persoonlijk.

They’re very excited about having a World of Warcraft film. They’ve been very careful and thoughtful about the development process.

Als iemand een goeie game-verfilming kan begeleiden is het waarschijnlijk wel Blizzard, maar wij blijven toch nog een beetje sceptisch. Vooral aangezien er nog steeds geen nieuwe regisseur werd gevonden en Peter Jackson het te druk zal hebben met zijn derde film in de The Hobbit trilogie. Ook benieuwd of er gold-farmers in de film zullen opduiken?

gerelateerd spel: World of Warcraft
geplaatst in: Activision, Blizzard, Nieuws, PC
tags: , ,


Leave a Reply