gaming sinds 1997

American Werewolf in London, An

David Kessler en zijn vriend Jack zijn door Europa aan het reizen wanneer ze in een klein dorpje net bij Londen aankomen. Aangezien de inwoners ongeveer even vriendelijk zijn als een belastingcontroleur die een slechte dag achter de rug heeft besluiten ze om maar meteen door te reizen. Iets later worden ze echter overvallen door een wolfachtig wezen en terwijl David gered wordt door de inwoners van het dorpje is het voor Jack te laat.

Jack wordt een tijdje later wakker in een hospitaal in Londen waar hij verliefd wordt op de bevallige verpleegster. Echter, wanneer volle maan dichterbij komt begint David veranderingen aan zijn lichaam op te merken en traag maar zeker beseft hij dat hij in een weerwolf aan het veranderen is.

An American Werewolf in London is een horror cult klassieker en alhoewel hij een beetje verouderd overkomt in vergelijking met moderne films blaast deze Blu-ray toch weer nieuw leven in de film. Beeld en geluid zijn verbeterd in vergelijking met de Special Edition DVD en we krijgen ook nog enkele leuke extra’s erbovenop.

Als je de film nog niet gezien hebt, of hem niet op DVD hebt, is deze Blu-ray de versie die je moet kopen!

Onze Score:
7.0

geplaatst in: BLU, Reviews, Universal
tags:


Leave a Reply