gaming sinds 1997

Evil Dead

Ash en zijn vrienden gaan naar een hutje in het bos om daar hun vakantie door te brengen maar eens gearriveerd vinden ze een bandopnemer die ze natuurlijk niet gewoon laten staan. Neen, zoals elke (ab)normale mens besluiten ze om eens te zien wat er opstaat en wanneer een oude spreuk uit de Necronomic uit de speakers schalt breekt de hel los… letterlijk.

Evil Dead is zowat de echte start van Sam Raimi’s carriere en is nog steeds een van dé cult klassiekers. Alhoewel Evil Dead 2 en Army of Darkness in mijn opinie net dat tikkeltje beter zijn dan het origineel zorgde deze film bij release voor een echte hype en kan hij nog steeds mee in deze moderne tijden.

A-Film heeft deze DVD gezegend met een van de beste audio commentaar tracks die ik al ooit beluisters heb (Bruce Campbell rocks!) en nog enkele andere interessante extra’s. Enkel spijtig dat Campbell soms refereert naar de audio track van Sam Raimi welke echter nergens te vinden is op de dvd… Wat wél te vinden is, is een nieuwe DTS soundtrack die gewoon superb is en daarmee willen we gewoon besluiten dat deze DVD niet mag ontbreken in je collectie

Onze Score:
8.0

geplaatst in: A-Film, DVD, Reviews
tags: ,


Leave a Reply