gaming sinds 1997

Smallville – Seizoen 7

Clark Kent’s gevecht tegen Bizarro op het einde van seizoen 6 is waar we mee beginnen in dit zevende seizoen. De dam van Smallville breekt door en Lex Luthor wordt meegesleurd door het water om een zekere dood tegemoet te gaan wanneer hij plots een vrouwelijke verschijning in het water ziet die hem redt.

Clark heeft het ondertussen niet al te makkelijk. Bizarro is nog op vrije voeten en ook Brainiac is terug van de partij terwijl Chloe erachter komt dat haar speciale gave niet echt veilig is voor zichzelf. Gelukkig komt er hulp in de vorm van Kara, het nichtje van Clark die door de dijkbreuk ontwaakt is uit haar hybernetische slaap in haar schip.

Seizoen 7 van Smallville gaat verder zoals verwacht en de bekende ingrediënten zijn zoals altijd van de partij: een hoop depressie omtrent Lana voor Clark, obsessie voor Lex, onzekerheid voor Chloe en stoerdoenerij van Lois. Diegenen die het soms nogal langdradige karakter van de serie beu zijn moeten echter niet wanhopen want er is ook genoeg aktie en spanning te vinden alsook enkele plot twists die je écht niet verwacht.

Seizoen 7 brengt wat verfrissing, enkele nieuwe karakters en onverwachte plot twists waardoor we weer niet kunnen wachten op seizoen 8

Onze Score:
7.0

geplaatst in: DVD, Reviews, Warner Home
tags: ,


Leave a Reply