gaming sinds 1997

Wat neemt Ubisoft zoal mee naar de zalen van gamescom?

Ubisoft heeft duidelijk gemaakt wat ze meenemen naar Keulen om daar te tonen tijdens de jaarlijkse gamescom beurs. En dat is heel wat, want er staat ook een persconferentie van Ubi op het programma tijdens de grootste gamesconventie van Europa.

De presentatie vindt plaats op 15 augustus om 15h00 in de namiddag. Beloofd worden onder meer nieuwe free-to-play titels binnen de bestaande reeksen van de uitgever, terwijl ook plannen van Ubisoft worden uit de doeken gedaan om zich te gaan mengen in het e-sport gebeuren. Kennelijk zijn er ook plannen om een grotere rol te gaan spelen binnen verschillende online game genres waarin Ubisoft momenteel nog minder belangrijk is.

Vanaf 16 augustus kan je dan terecht in de beurshallen van gamescom zelf om een heel aantal spellen te testen. Het evenement is in tegenstelling tot E3 open voor alle bezoekers, dus aarzel niet even de grens over te wippen tussen 15 en 19 augustus. Dit kan je er dus bekijken en spelen van Ubisoft:

Assassin’s Creed III
Assassin’s Creed III Liberation (voor Vita)
Far Cry 3
Tom Clancy’s Ghost Recon Online
Shootmania: Storm
Rabbids Land
Rayman Legend
Sports Connection
Your Shape Fitness Evolved 2013
ZombiU

Daarnaast kan je er ook nog demo’s zien van Just Dance 4, de nieuwe Splinter Cell en The Settlers Online. Tenslotte is er ook nog het Shootmania tornooi.

gerelateerd spel: Assassin’s Creed III
geplaatst in: Nieuws, PC, PS3, PSVita, Ubisoft, Wii U, X360
tags: , , , , ,


Leave a Reply