gaming sinds 1997

Wrong Turn 2: Dead End

Dale Murphy is de presentator van een nieuwe TV reality show genaamd “The Ultimate Survivor”. Voor de opnames worden zes mensen gedropt in zogezegd verlaten bossen, maar zo verlaten zijn deze echter niet. Immers, er is nog een gemuteerde familie in de bossen die zich bekeerd heeft tot kannibalisme nadat het water vergiftigd is door de plaatselijke houtfabriek en de deelnemers aan de tv show zijn een perfect hoofdgerecht. Gelukkig is Henry Rollins (Dale) van de partij en kan hij de dag redden! Of niet?

Idioten ontmoeten hillbillies. Zo kan je in het kort Wrong Turn 2 omschrijven. De film volgt alle cliché’s van het genre en doet dat op een over-the-top manier, net zoals je zou verwachten van dit genre-stuk dat zichzelf niet te serieus neemt. Spijtig genoeg zijn de acteerprestaties ondermaats en slaagt de regisseur er niet in om de zaken écht grappig te maken.

In de (interessante) extra’s kan je dan ook zien dat debuutregisseur Joe Lynch zichzelf nogal fantastisch vindt en de cast gaat daar met plezier in mee. De special effects zijn wel leuk om te zien, maar het komt allemaal niet goed genoeg over om van Wrong Turn 2 een klassieker te maken. Bijna goed, maar net niet geslaagd

Onze Score:
5.0

geplaatst in: DVD, Fox, Reviews
tags:


Leave a Reply